Priser Apotek 1: Ulik pris i nett og butikk

Nettpris i butikk etter få minutter

Hos Apotek 1 kan du kjøpe en vare billigere på nett og hente den i butikk bare en times tid seinere. Andre forhandlere tilbyr kundene nettpris bare den oppgis i kassen.

PRISFORSKJELL: Samme vare kan koste mindre i samme kjedes nettbutikk, såvel som hos andre forhandlere. Foto: Tyler Olson/Shutterstock/NTB Scanpix.
PRISFORSKJELL: Samme vare kan koste mindre i samme kjedes nettbutikk, såvel som hos andre forhandlere. Foto: Tyler Olson/Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En vanlig, reseptfri ansiktskrem koster 174 kroner i Apotek 1s nettbutikk, men koster 189 kroner i den fysiske butikken. Du får ikke kremen til nettpris i butikk, men du kan kjøpe den på nett og hente den i ditt nærmeste apotek etter en time.

I prinsippet kan du gå ut av apoteket, eller bare stå mellom reolene, og kjøpe varen via smarttelefonen din, for deretter å hente varen i kassen og dra fornøyd hjem femten kroner «rikere».

- Vi ønsker å være konkurransedyktige både i apotek og på nett. Derfor må også våre priser tilpasses de to ulike formatene, sier Ellen Karine Ous, direktør for kvalitet, kompetanse og kommunikasjon i Apotek 1.

Ous sier at prisen er forskjellig på nett og i butikk fordi de fysiske apotekene tilbyr fagkompetanse, råd og veiledning.

Ulik prispraksis

Selv om apoteket er åpen om pris- og leveringspraksis, kan det virke litt tungvint å ikke få varen til nettpris umiddelbart når du vet hva du skal ha og at du kan hente varen innen en times tid.

Andre butikkjeder, som sportsforhandleren XXL, gjør det litt lettere for forbrukeren. Der kan du bare kontakte en ekspeditør og oppgi nettprisen på din ønskede vare og få samme pris i butikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer