Nettringen konkurs

I dag gikk IP-telefonileverandøren Nettringen AS til skifteretten. Eksisterende kunder vil ikke få faktura, men de vil heller ikke få refundert etableringskostnadene. Taperne er de som har bestilt, betalt - men ennå ikke fått installert eller mottatt startpakken fra Nettringen.

Publisert
Sist oppdatert

    - Det var for godt til å være sant. Etter å ha ligget lavest i pris på IP-telefoni i flere månder har sikkert flere enn meg bestillt IP-telefoni fra Nettringen uten å få levert noe, skriver en frustert DinSide leser i et debattinnlegg.
Trykk her for å lese debattinnlegget.

Tekniske problemer

I dag fikk han meldingen om at selskapet går til skifteretten på grunn av tekniske problemer. Selskapet er under konkursbehandling, og all operativ virksomhet legges ned.

DinSide har forsøkt å kontakte Nettringen for en kommentar, men ingen av selskapets telefoner har vært betjent.

I skrivende stund vitner heller ikke selskapets nettsider om at det ikke lenger er business as usual.

Her henvender du deg

Ifølge nettsidene til sorenskriveren i Sandefjord er holdes første skiftesamling 23. mai 2005, og de som har krav de vil rette til konkursboet må gjøre dette innen 17. mai.

Bobestyreren er advokat Harald Nordtømme. Han kan kontaktes på telefon 33 42 72 00. Adresse for skriftlige henvendelser er: Peter Grønsgt. 2B, 3210 Sandefjord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer