Nettsted du bør bokmerke

Er du blant de mange som ennå ikke har oppdaget Norge.no? Da er det på tide.

Nettsted du bør bokmerke
Publisert
Sist oppdatert

Det å finne frem blant kommuner, direktorater, tilsyn, departementer, "vesener" og andre offentlige etater var inntil nylig en tidkrevende og frustrerende oppgave. Det finnes nemlig et vell av offentlige institusjoner som til sammen håndterer tusenvis av politiske og administrative oppgaver.

Se også: Dette er tyvenes skrekkside!

På denne bakgrunn kan nettstedet Norge.no faktisk beskrives som et revolusjonerende nettsted. Takket være dette nettstedet har det nå blitt meget enkelt å orientere seg i det som tidligere fremsto som en offentlige jungel. Vi har kikket nærmere på nettstedet og kan trygt anbefale følgende fire tjenester:

1. Ditt nærområde

Fyll inn navnet på kommunen du bor i - og opp popper alle offentlige etater i ditt nærområde. På den oversiktlige listen som dukker opp, finner du alt fra biblioteker og forliksråd til politistasjoner og domstoler.

Klikker du på disse lenkene, kommer du videre til ryddige presentasjoner med alt du trenger av kontaktinformasjon, inkludert nett- og epostadresser. På interaktive kart får du vite hvor de ulike etatene holder hus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.