Nettsteder for deg uten jobb

Vi guider deg tilbake i arbeid.

Noen nettsteder kan fungere godt for deg som søker jobb. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com)
Noen nettsteder kan fungere godt for deg som søker jobb. (Illustrasjonsfoto: Colourbox.com) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi guider deg skritt for skritt til de nettsidene du kan ha bruk for hvis du er arbeidsløs eller permittert. Alt du trenger er en pc, et åpent sinn og internettoppkobling.

Det er fort gjort å bli vant til å gå i morgenkåpen hele dagen. Steg 1 er derfor å komme seg opp av sofaen. Så finnes det nettsteder som kan hjelpe deg videre.

1: Innse realiteten og søk jobb

Hvis du mottar dagpenger fra Nav, kan de slenge en jobb etter deg før du rekker å sende ut en eneste søknad selv. Nå er riktignok Nav underbemannet og overarbeidet for tiden, men du bør finne en jobb før Nav finner en til deg. Trykk her hvis du vil registrere deg som arbeidssøkende hos Nav.

Her finner du alle ledige jobber hos Nav.

Her finner du alle ledige jobber hos Finn.

Registrer deg hos et vikarbyrå, for eksempel Manpower, Adecco, Proffice, Xtra personell eller Top Temp. Lenkene går rett til registreringssidene.

Uteblir responsen, så søk informasjon, for eksempel om hvordan du skriver en god CV, eller hvordan du gjør et godt intervju. DinSide/jobb har alltid oppdatert informasjon om arbeidsmarkedet og tips til jobbsøkere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer