Ni enkle måter å øke sexlysten på

Det er kjempelett, og gir umiddelbar gevinst.

Publisert
Sist oppdatert

Ha det bra med deg selvIngenting er farligere for sexlysten enn lav selvtilitt. Ta vare på seg selv når du ikke har det bra - slapp av eller gjør noe som får deg til å føle seg bedre.

Gingko bilobaDenne urtemedisinen er laget av bladene til gingko biloba-treet, og undersøkelser tyder på at den øker blodgjennomstrømningen til hjernen og kjønnsorganene - samtidig som den skal gi økt sexlyst og sterkere orgasmer.

MassasjeMassasje kan gjøre underverker, særlig hvis du er stresset, bekymret eller sint. Start med ryggen.

Spis riktigHvis kroppen din blir svak på grunn av dårlig helse lider naturligvis sexlivet. Mellom fem og ti frukter eller grønnsaker om dagen vil øke blodgjennomstrømningen i kroppen og motvirke noen kroniske sykdommer.

Slank degHvis du er overvektig vil det påvirke selvtilitten din og blodgjennomstrømningen til kjønnsorganet.

Hold deg i formModerat trening vil øke blodtilførselen til kjønnsorganene, i tillegg til selvtilitten. Alt som øker selvtilitten øker sexlysten.

Stump røykenDet er velkjent at røyking har en forferdelig effekt på blodgjennomstrømningen til kjønnsorganene. Det reduserer også utholdenheten din, og de aller fleste er ikke så glade i å kysse et askebeger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.