Noextras

Innsparingene gjennom Noextras blir riktignok marginale, men i alle fall ikke negative.

Publisert
Sist oppdatert

Medlemsavgifter

Det kreves ingen medlemsavgifter eller liknende for å kjøpe tilbudene til Noextras. Dermed er det muligens litt søkt å inkludere dem i denne testen, men med tilbud innenfor to forbruksgoder som strøm og mobiltelefoni, kvalifiserer selskapet i våre øyne til betegnelsen "forbrukerhjelper".

Strøm

Noextras tilbyr strøm til spotpris, også kalt markedspris, mot et månedlig påslag på kr 23,-.

Ved et strømforbruk på 20.000 Kwh per år, utgjør påslaget 1,38 øre per kwh. I og for seg er dette et konkurransedyktig tilbud. Laveste påslag i vår prisliste for spotstrøm er på 1,42 øre per kwh.

Litt synd er det derfor at Noextras opererer med forskuddsvis kvartalsvis fakturering, som reduserer avstanden til konkurrentene noe. Stor risiko for ikke å få levert strømmen du har betalt for, er det imidlertid ikke. Noextras er 100 prosent eid av Agder Energi.

Mobiltelefon

Med sine 79 øre minuttet for samtaler og 40 øre pr SMS, ingen tilknytningsavgift, ingen bindingstider, ingen abonnementsavgifter og ingen gebyrer ved oppsigelse, kommer Noextras som billigste alternativ i markedet, med standardinnstillingene i vår mobiltelefonkalkulator, eksklusive MMS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer