Nok en IP-konkurs

Ennå en IP-telefonileverandør har sett seg nødt til å legge ned driften. Denne uken åpnet Asker og Bærum tingrett konkurs i boet til IPtele AS.

Publisert
Sist oppdatert

I går åpnet Asker og Bærum tingrett konkurs i boet til IPtele. Eventuelle krav til boet meldes bostyrer innen 6. juli 2005, og første skiftesamling blir holdt 16. august.

IPtele har eksistert siden høsten 2001 og levert både fast- og IP-telefoni løsninger til bedriftsmarkedet. Ifølge Teknisk Ukeblad var selskapets første kunde, i 2002, ingen ringere enn mobilgiganten Nokia.

I 2003 hadde selskapet over 600 bedrifter på kundelisten, inkludert McDonalds, Nille og Kirkens Nødhjelp. Men konkurransen er skjerpet, og to år senere ble det altså kroken på døren for selskapet.

Fasttelefon eller IP-telefon?

Siden IPtele leverte til bedriftsmarkedet, vil det ikke berøre vanlige forbrukere direkte. Dessverre er det ikke det eneste selskapet som har sett seg nødt til å legge ned virksomheten det siste året.

At det kan lønne seg med IP-telefon hjemme for dem som ringer mye, er imidlertid et uomtvistelig faktum. Vil det lønne seg for deg å bytte ut fasttelefonen med en IP-telefon? Og hvilken leverandør bør du velge?

DIN SIDES TELEFONKALKULATOR:Trykk her for å se hvilket telefonabonnement som er billigst for deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.