Nok en ørliten mobilbløff?

Priskrigen i toppen av mobilprislistene gir stadig flere gratis minutter. For godt til å være sant?

Publisert
Sist oppdatert

I dag dumpet en pressemeldingen "Gratis å ringe med mobil!!" inn i innboksen. Nok en ørliten mobilbløff?

Ørliten bløff fra OneCall

Til dette må vi svare vi både ja og nei.

La oss begynne med det positive. Er du småsnakket, kan du faktisk være så heldig at du slipper å betale ett eneste øre i mobilregninger. Våre beregninger viser at dersom du ikke snakker mer enn 4,58 minutter hver dag i snitt, er det gratis å ringe. Det er også gratis om du holder deg innenfor den gratis sms-grensen på 99 stykker.

Dette er hakket bedre enn erkerival One Call. Her får du 120 gratis ringeminutter, og 90 gratis sms. Helt nøyaktig er det altså 22 minutter ringetid og 9 smser bedre.

Selskapet har ingen minimumsfakturering for Hades, så såfremt du ikke ringer for mer enn de tildelte gratisminuttene, vil det faktisk være - gratis. I godt selskap med andre Ipea og OneCall-abonnementer, som for øyeblikket nå tilbyr noe kortere gratis samtaletid.

Ipeas administrerende direktør Ole Norstad sier i en pressemelding at Ipea nå setter punktum for den snart 6 måneder lange priskrigen i mobilmarkedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer