Nok en skummel nettbutikk

Elektronisk utstyr er mistenkelig billig hos Ooaap.

Ta forholdsregler: Ser det ut som om det er for godt til å være sant, så er det antakelig det.
Ta forholdsregler: Ser det ut som om det er for godt til å være sant, så er det antakelig det. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette har vi skrevet før, men samtidig som flere og flere handler på nettet, så ser vi også en økning i nettsteder som forsøker å lure deg. Nettbutikken Ooaap.com er sistemann ut.

Alt ser tilsynelatende både tillitvekkende og profesjonelt ut hos nettbutikken som averterer PC-er, digitale fotoapparat, flatskjermer og mobiltelefoner, for å nevne noe. Og prisene er svært konkurransedyktige, her er det tilsynelatende mye å spare.

Men etter tips fra en våken leser har vi tatt en nærmere kikk. Etter noen kjappe undersøkelser må vi konkludere med at alt tyder på at du risikerer å bli lurt om du handler her, og at dette er en nettbutikk du trolig bør styre unna.

Her er den forrige "luringen"

Borte om et år?

Nettbutikken registrerte sitt domene i september 2009, og det er kun registrert for ett år. Et nylig registrert domene kombinert med svært gode priser, er et sikkert tegn på at du bør være på vakt, ifølge Forbruker Europa.

I 2008 lanserte Forbruker Europa den interaktive shoppingassistenten Howard, som er et program som hjelper deg med å undersøke om nettbutikken er til å stole på. Howard finner du blant annet øverst til høyre på Forbruker Europa sine norske nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.