Nok en skummel nettbutikk

PC-er og fotoutstyr er mistenkelig billig hos Entac.

Nok en skummel nettbutikk
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som flere og flere handler på nettet, ser vi også en økning i nettsteder som prøver å lure deg. Entac-direct.com er den siste på listen.

Alt ser tilsynelatende både tillitsvekkende og profesjonelt ut på hjemmesidene til Entac. Men en nærmere undersøkelse - etter tips fra en våken leser - sier oss at dette langt fra er noen seriøs nettbutikk. Du kan tvert imot være ganske sikker på å bli lurt om du handler her.

Se også: - Dette er ren svindel!

Faresignal: Ny med billige varer

Nettbutikken registrerte sitt domene i slutten av februar i år. Dette kombinert med de svært gode prisene, er et sikkert tegn på at du bør være på vakt, ifølge Forbruker Europa.

Forbruker Europa lanserte i fjor den interaktive shoppingassistenten Howard, som er et program som hjelper deg å sjekke om nettbutikken er til å stole på. Du finner blant annet Howard øverst til høyre på Forbruker Europa sine norske nettsider.

Teksten fortsetter under bildet.

Ved å fylle inn data om nettbutikken hjelper Howard deg med å søke frem informasjon som kan være til hjelp for å bedømme om dette er en seriøs nettbutikk. Vi fikk følgende resultat med søket vårt:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer