Nok en skummel nettbutikk

PC-er og fotoutstyr er mistenkelig billig hos Entac.

Nok en skummel nettbutikk
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som flere og flere handler på nettet, ser vi også en økning i nettsteder som prøver å lure deg. Entac-direct.com er den siste på listen.

Alt ser tilsynelatende både tillitsvekkende og profesjonelt ut på hjemmesidene til Entac. Men en nærmere undersøkelse - etter tips fra en våken leser - sier oss at dette langt fra er noen seriøs nettbutikk. Du kan tvert imot være ganske sikker på å bli lurt om du handler her.

Se også: - Dette er ren svindel!

Faresignal: Ny med billige varer

Nettbutikken registrerte sitt domene i slutten av februar i år. Dette kombinert med de svært gode prisene, er et sikkert tegn på at du bør være på vakt, ifølge Forbruker Europa.

Forbruker Europa lanserte i fjor den interaktive shoppingassistenten Howard, som er et program som hjelper deg å sjekke om nettbutikken er til å stole på. Du finner blant annet Howard øverst til høyre på Forbruker Europa sine norske nettsider.

Teksten fortsetter under bildet.

Ved å fylle inn data om nettbutikken hjelper Howard deg med å søke frem informasjon som kan være til hjelp for å bedømme om dette er en seriøs nettbutikk. Vi fikk følgende resultat med søket vårt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.