Nok et mobilselskap er konkurs

Hvor ringer du billigst nå?

Har du sjekket om ditt mobilabonnement er det billigste for deg? Foto: Colourbox.com
Har du sjekket om ditt mobilabonnement er det billigste for deg? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer stadig endringer hos mobilselskapene. MTU Nett AS er konkurs, og har varslet at de vil stenge sine tjenester. Er du mobilkunde hos MTU, bør du derfor bytte til et annet mobilselskap snarest for å unngå at du mister summetonen, skriver Forbrukerrådet.

Samtidig kommer stadig nye mobiltjenester til. Sist ut er abonnementet Full Pakke fra One Call som er tiltenkt storbrukerne av mobiltelefon. Vår mobilkalkulator er selvsagt oppdatert med de siste endringene.

>>> Rett til mobilkalkulatoren

Ofte vil det lønne seg å gjøre mobiltelefon og mobilabonnement til to separate handler. En rapport fra Post- og teletilsynet viser at det er dyrt å kjøpe såkalt subsidiert mobiltelefon. Alle de undersøkte abonnementene som selges med subsidiert mobil, ga totalt en høyere pris enn om du kjøper samme mobiltelefon og et rimelig abonnement hver for seg.

Ikke gå for dette tilbudet

Men når du først står fritt til å velge mobilabonnement, hvilket skal du velge?

1. Kartlegg mobilbruken din

Ikke velg et abonnement som virker fristende før du har undersøkt hvordan ditt ringemønster fortoner seg. Det er ingen vits i "snakk så mye du vil"-abonnementer hvis du bruker mobilen mest til sms. Motsatt er det ikke noe poeng i 100 gratis sms i måneden hvis du ikke er en hyppig tekster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer