NOKIA lekker mest

Etter en test av mobiltelefoner av vanlig, solid Forbrukerrapporten-kvalitet, finner tidsskriftet grunn til å advare mot Nokias 6230.

Publisert
Sist oppdatert

Forbrukerrapporten har også tidligere utgitt artikler som er kritiske til den finske produsentens produkter og deres kvalitet. Senest i mars i år, utga organet artikkelen "Ingen stoler på NOKIA", som avdekket norske selgeres holdninger til Nokias produkter. Denne gangen er det en produkttest i regi av tidsskriftet som er utgangspunktet.

Styr unna

- Ønsker du en solid telefon, bør du styre unna Nokias populære 6230. To av fire eksemplarer ble ødelagt under våre tester, skriver Forbrukertidsskriftet.

Videre skriver de:

-To av Nokias 6230-modeller sviktet da de ble utsatt for våre tøffe tester.

Alle mobiltelefonene blir testet blant annet for støt og fuktighet. De aller fleste består disse testene med glans. Men Nokia 6230 står bare til en 3-er på disse punktene.

I trommel

For å teste telefonenes evne til å absorbere støt, legges de i en trommel som sveives rundt 25 ganger. Dette tilsvarer 50 fall fra 80 centimeters høyde og ned på en stålplate. Skjermen på det første testede eksemplarer av Nokia 6230-telefonen sluttet å virke etter bare 10 fall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer