Norge: BI er best

Publisert

Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) er kommet lengst med utdanning på nettet her i landet. Det populære siviløkonom-studiet er så langt forbeholdt studenter som studerer på skolen, og ikke hjemmefra.

Interaktivitet gir bedre karakterer?

Bi tilbyr i stedet studiet Diplomkandidat i ledelse (60 vekttall) som fjernundervisning. Etter tre års utdanning får du tittelen Bachelor of Management. I tillegg kan du ta 1-årige studier i markedsøkonomi og bedriftsøkonomi.

Studietilbudene er lagt opp slik at studentene får en stor del av informasjonen og veiledningen på Internett. På egne nettsider kan de lese informasjon fra fagveilederen, legge inn spørsmål og diskutere aktuelle tema med veilederen og medstudenter. De kan også sende inn svar på oppgaver og gjennomføre interaktive oppgaver.

Det mest heftige med BIs tilbud er videoforelesninger og -konferanser, hvor studentene får direkte undervisning uten å være i samme rom. Dette suppleres med samlinger fra tid til annen. Eksamen og eksamenspapirene du får er de samme som for vanlige studier, og gjennomføres ved BIs læresteder rundt om i landet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer