Norges beste mobilpriser

MOBIL: Akkurat nå er Symfonika billigst enten du ringer lite, mye eller er helt avhengig av mobilen. Prøv vår kalkis nå og se hva som er billigst for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Med dagens ringepriser slår lille Symfonika knockout på konkurrentene, og det gjelder faktisk uavhengig av ringemønsteret hos våre tre testpersoner.

Legg imidlertid merke til at Symfonikas Opera-abonnement forutsetter at du har flere produkter fra selskapet.

Til tross for at Telenor selv sender ut reklame med påskriften "spar penger velg riktig abonnement", er prisene fortsatt for høye. Faktisk er de ikke inne blant de ti billigste operatørene i vår sammenligning overhodet. NetCom karrer seg inn på tredjeplass for storbrukerne, men mye tyder likevel på at det meste av gigantenes fokus har ligget på den framtidige gullkalven MMS.

Store penger å spare

Hvilken operatør og ikke minst hvilket abonnement eller kontantkort du bør velge, er avhengig av hvor mye du bruker mobilen. For selv om Symfonika er en soleklar vinner i våre tre kategorier er det slett ikke sikkert at de vil passe for deg. Her er det ringemønsteret ditt som avgjør. Tabellene viser deg de 10 billigste alternativene, målt etter tre bestemte bruksmønstre. Husk likevel at konsekvensene av å ha galt abonnement blir større jo mer du ringer. Og her ryker tusenlappene fort. Ringer du mye med et abonnement beregnet på småbruk, betaler du fort 5/6.000 unødvendige kroner i løpet av ett år. Det er penger du ellers kunne brukt på en sydentur for to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer