Norges beste rebusløp er nå på nett!

Er du lei av treige nettkonkurranser med simple premier? Fortvil ikke. I samarbeid med flere utvalgte aktører gir DinSide deg muligheten til å vinne de feteste premiene på en morsom måte. Hvis det frister med en Ford Puma, reiser, fri strøm og telefoni har du ingen tid å miste!

Publisert

Rebusløpet er et resultat av vårt ønske om å deg en spennende nett-konkurranse med flotte premier.

Vi har derfor fått Ford, www.ombro.com, Oslo Energi, og everyday.com, samt delsponsorene: QXL, Ford Credit, aetat, TiPe DA, AktivIT, Metropol og Digilog til å spytte inn fete premier som DU kan være med å og vinne.

Resultatet har blitt " Rebusløpet Våren 2000".

ALLE kan delta!

Det eneste du trenger for å bli med er en e-post adresse. Oppfyller du det kravet er det bare å registrere deg med følgende opplysninger:NavnAdresseTelefonE-postAlderKjønnog passordEtter å ha registrert deg, får du ditt startnummer og passord tilsendt på den oppgitte e-postadressen.

Hva kan du vinne?

Hovedpremien er sportsbilen Ford Puma til ca. 250.000,-Strøm til verdi kr. 50.000,- fra Oslo EnergiValgfrie reiser til verdi kr. 30.000,- fra OmbroDiverse kurs til verdi kr. 50.000,- fra AetatReiser til EM i fotball verdi kr. 50.000,- Flere Opplevelses-weekends: verdi kr. 30.000,- aktiv ITVaske- og hygiene produkter kr. 50.000,- fra TiPe DABilfinansiering for kr. 50.000,- Gratis telefoni for kr. 85.000,- fra Tele2Parabolutstyr for kr. 50.000,- fra ViasatI den første runden kan du vinne:Strøm for kr. 4.000,- fra Oslo Energi2 premier à gratis telefoni/internet bruk for kr. 5.000,- fra Tele2Kr. 5.000,- fra TiPe DAData kurs for kr. 12.500,- fra Aktiv OpplæringDiverse elektriske artikler for kr. 50.000,- fra QXL auksjon

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer