Norges beste slagord

Et slagord er, ifølge eksperten, en unik måte å markedsføre en bedrift eller et produkt på. Men hva synes du om de velkjente norske slagordene? Se listen, og stem på dine favoritter.

Publisert
Sist oppdatert

Finnes Norges beste slagord? Kanskje ikke ennå. Men nå får DinSides lesere muligheten til å stemme frem deres favorittslagord.

Klikk på lenken og se 30 av de mest kjente norske slagordene - og stem på din favoritt, eller favoritter.

Kjenner du til andre slagord som burde være med på listen? Send oss en mail, og det vil bli lagt inn i listen dersom det er relevant for avstemningen. For å komme med på listen må slagordet være godt kjent, for eksempel gjennom reklamekampanjer. Dessuten må slagordet være for et norsk produkt eller en norsk bedrift.

Du kan sende en mail ved å klikke her.

Godt navn, gull verdt

- Et godt navn er gull verdt, sier vi. Hvilket faktisk også er slagordet for vår egen bedrift, sier daglig leder Tove Pharo Ronde i NameAbrand. Selskapet driver med utvikling av strategiske navn, undertekster og slagord for norske bedrifter.

Hun tror at slagord kan være til stor fordel for mange bedrifter.

- Et slagord er nemlig en fin måte for en bedrift å posisjonere seg på. Spesielt dersom bedriftsnavnet ikke sier så mye i seg selv. Et godt slagord bør ha en dobbeltbetydning, må være kort og presis, og skal gjerne være tilsatt litt humor og et ordspill, sier Pharo Ronde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer