Norges billigste bensin

Spar 800 kroner årlig på å fylle bensintanken rett sted.

Publisert
Sist oppdatert

Som alle andre mennesker og dyr, trenger bilen din brennstoff. Og ettersom bensin ikke akkurat har samme kvalitetsforskjell som årgangsvin, er det med andre ord helt likegyldig hvor du kjøper den. Når det gjelder kvaliteten, vel å merke.

Gjelder det prisen, er historien en helt annen. Statistikk fra vår omfattende database viser nemlig at det er store prisforskjeller mellom de ulike kjedene.

Billigst og dyrest

Kjeden 1-2-3 er den billigste, når man ser på gjennomsnittet av det siste års rapporteringer. Gjennomsnittsprisen for en liter bensin har vært 8,61 kroner i denne perioden. 1-2-3 er imidlertid en ganske liten kjede foreløpig, og derfor ikke tilgjengelig for folk flest. Nest billigst er Jet med en gjennomsnittspris på 8,76 kroner per liter.Fina er dyrest med en gjennomsnittspris på 9,27 kroner. Prisforskjellen er dermed på hele 66 øre per liter bensin. Kjøper du årlig 1.200 liter bensin (et gjennomsnittsforbruk), kan du altså spare 800 kroner på å handle det billigste frem for det dyreste stedet.

KLIKK HER FOR Å SE HVA GJENNOMSNITTSPRISENE ER HOS DE ULIKE SELSKAPENE

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer