Norges billigste bensinstasjon

Basert på tall fra 1999 til i dag kårer DinSide Uno-X i Stavanger til landets billigste bensinstasjon med en snittpris på 8,22 kroner literen.

Publisert
Sist oppdatert


DinSides bensinprisstatistikk, med hele 70.000 innrapporterte priser siden 1999, er grunnlaget for kåringen.

Stabilt

Uno-stasjonen i Randabergvn 37-39 i oljebyen har hatt lavest bensinpriser over tid, og bekrefter at Rogaland har lave bensinpriser. DinSides statistikk viste i fjor at Uno-X er den billigste kjeden i landet.

Kjeden har ubetjente stasjoner, som lenge har bidratt til å presse prisene nedover. Undersøkelser viser at prisene er lavest der det er mange ubetjente stasjoner. I Stavanger-området er tettheten stor.

Uno-X og Esso i Sandnes, et steinkast unna vinnerstasjonen, er også langt oppe på lista. Det samme er Shell i Løkkeveien i Stavanger.

Se de 20 billigste stasjonene

Norges billigste bensinstasjon


Andre billige

Jet på Lindeberg i Oslo, en annen ubetjent stasjon, er nest billigst i kongeriket. Snittprisen er 8,23 kroner, bare ett øre høyere enn Uno-X i Stavanger.

Jet i Gjelleråsen i Oslo har lenge konkurrert med Lindeberg-stasjonen, og ender like bak med en snittpris på 8,39 kroner.

Esso på Sandmoen i Trondheim blander seg inn i det gode selskap. Der er snittprisen 8,30 for literen.

Se de 20 dyreste stasjonene i Norge

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer