Norges billigste golfklubb

I Kvinesdal Golfklubb koster det kun 800 kroner, en brøkdel av gjennomsnittet for andre norske baner, å sikre seg det gjeve grønne kortet som gir deg tillatelse til å spille golf hvor som helst i verden.

Bli medlem av Norges billigste golfklubb Kvinesdal GK Foto: Tore Godager
Bli medlem av Norges billigste golfklubb Kvinesdal GK Foto: Tore Godager Vis mer
Publisert

Golfsesongen starter i mai, og allerede nå er det flere som vurderer å melde seg på et golfkurs. Et slikt kurs trenger du for å få et spillekort, green card, som er et minimumsbevis på dine golfferdigheter.

Golfkurset kan du ta på alle landets golfbaner, men for å få det grønne kortet er du nødt til å være medlem i en golfklubb. DinSide foretok en sjekk på hva medlemskapet i en vanlig norsk golfklubb koster, og fikk bakoversveis da vi fikk se de skyhøye satsene. Gjennomsnittet lå på 2500 kroner i årsavgift, 5000 kroner i innmeldingsgebyr og en greenfee på 180 kroner. Hauger Golfklubb, ved Hellerudsletta i Oslo, er Norges dyreste med en årsavgift på 3500 kroner, et innmeldingsgebyr på 38.500 kroner, og en greenfee på 300 kroner.

Dra til Sørlandet

- Vi er den billigste og sørligste golfklubben i Norge, bekrefter Oddvar Vistad, styreformann i Kvinesdal golfklubb.

- Foreløpig har vi kun en sekshulls bane, men bygger ut til 15 hull i løpet av året, og vil ha 18 hull i slutten av år 2000. Vår greenfee er på 20 kroner, det er intet innmeldingsgebyr og vår årsavgift er 600 kroner per år (350 for ektefeller og 250 for studenter), legger han til og ønsker nye medlemmer velkomne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer