Norges billigste kontantkort

MOBIL: Den vanlige kontantkortkunden sender SMS og MMS i stedet for å ringe. Men hvilket kort er billigst? Her er svaret.

Publisert
Sist oppdatert

Kontantkort er dyre greier. Vår påstand er at kontantkort nesten aldri lønner seg. Selv om du ringer ekstremt lite og bare bruker telefonen til tekstmeldinger, vil du antagelig komme bedre ut med et vanlig - og billig - mobilabonnement.

Likevel beholder kontantkortene sin popularitet, mye takket være at det blir lett å holde kontroll på utgiftene. Men selv om du faller i denne gruppen er det ingen grunn til ikke å være prisbevisst. Tvert imot faktisk, for også på kontantkort er det store prisforskjeller.

Sender du både SMS- og MMS-meldinger kan du kutte utgiftene med 2.068 kroner på ett år, og sender du vanlige tekstmeldinger er det hele 3.915 å spare på å velge det billigste kontantkortet.

Ringemønster som en fjortis?

Hvilken teleoperatør eller abonnement som er billigst for akkurat deg, vil være helt avhengig av ditt eget ringemønster.

Når det gjelder kontantkortkundene kan vi imidlertid gi klare anbefalinger. Grunnen er enkel: De fleste som har kontantkort prater lite i telefonen. Her er det inngående samtaler og tekstmeldinger som står i fokus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer