Norges billigste kontantkort

MOBIL: Den vanlige kontantkortkunden sender SMS og MMS i stedet for å ringe. Men hvilket kort er billigst? Her er svaret.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kontantkort er dyre greier. Vår påstand er at kontantkort nesten aldri lønner seg. Selv om du ringer ekstremt lite og bare bruker telefonen til tekstmeldinger, vil du antagelig komme bedre ut med et vanlig - og billig - mobilabonnement.

Likevel beholder kontantkortene sin popularitet, mye takket være at det blir lett å holde kontroll på utgiftene. Men selv om du faller i denne gruppen er det ingen grunn til ikke å være prisbevisst. Tvert imot faktisk, for også på kontantkort er det store prisforskjeller.

Sender du både SMS- og MMS-meldinger kan du kutte utgiftene med 2.068 kroner på ett år, og sender du vanlige tekstmeldinger er det hele 3.915 å spare på å velge det billigste kontantkortet.

Ringemønster som en fjortis?

Hvilken teleoperatør eller abonnement som er billigst for akkurat deg, vil være helt avhengig av ditt eget ringemønster.

Når det gjelder kontantkortkundene kan vi imidlertid gi klare anbefalinger. Grunnen er enkel: De fleste som har kontantkort prater lite i telefonen. Her er det inngående samtaler og tekstmeldinger som står i fokus.

Norges billigste kontantkort

DinSides nye mobilkalkulator ble lansert i forrige uke, men har allerede vært gjennom en viktig oppdatering: Nå kan du nemlig velge å kun sammenligne kontantkortene, eller bare abonnementene. Som før kan du selvsagt også sammenligne alle alternativene.


For deg som kun er interessert i kontantkort har det altså blitt enda enklere å bli en prisvinner: Huk av for ”Vis kun kontantkortpriser” i kalkulatoren – og du er på god vei til å kutte mobilutgiftene.

Trykk her for å gå rett til Mobilkalkisen

Bare SMS – eller både tekst og MMS?

Gratisperioden på MMS er definitivt over, og standard MMS-pris hos de ulike selskapene ligger rundt 2,50 per melding.
Dessverre er det ikke alle operatørene som tilbyr MMS, og Teletopias kontantkort faller i denne gruppen. Men så er det heller ikke alle telefoner som takler multimediameldinger. Vi har derfor satt sammen to prislister i denne artikkelen, trykk på lenkene for å finne det billigste alternativet for deg:

Etter å ha vært i kontakt med Teletopias kundeservice fikk DinSide bekreftet at de ikke vil tilby MMS før om et par måneder. Teletopias MMS-priser vil bli lagt inn når de er offentliggjort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer