Norges kjipeste julegave

Misfornøyd med nissen? Fortvil ikke. Du har en sjanse til.

Publisert
Sist oppdatert

Dersom du får sure sokker, rudofslips, vase, bruglebrosje, badekuler, dorulldukker, eller udefinerbart nips i stedet for det du ønsker deg i morgen, har DinSide-nissen bestemt seg for å vise barmhjertighet. Med en heldig uheldig leser.

Hell i uhell

I romjulen kårer vi nemlig Norges kjipeste julegave. Og dersom nettopp du stikker av med seieren i denne lite gjeve konkurransen venter det et verdig plaster på såret:

Vi har nemlig tenkt å gi bort en splitter ny SonyEricsson K850i, nylig utropt til årets kameramobil av DinSides dataredaksjon.

Les anmeldelse av K850 i på dingz.no

Vinn SonyEricsson K850i. Foto: Produsenten
Vinn SonyEricsson K850i. Foto: Produsenten Vis mer


Så når gavens glade (eller gjerrige) giver snur seg bort, sørg for at du tar et bilde av styggedommen og sender til oss! I tillegg til bilde, er det fint om du kan fortelle hvorfor denne gaven er så feil for deg.

Du kan selv velge om du vil sende inn på mms eller mail. Mail er gratis, mms koster 3 kroner.

Konkurranseregler

 • Send ett eller flere bilder av den grimme gaven, med en kort forklaring på hvorfor akkurat den var helt feil til deg.
 • Bildene skal leveres i digital form, enten mms eller på e-post.
 • Ved innsending på e-post: Send til konkurranse@dinside.no med "stygg julegave" i emnefeltet.
 • Sokker, slips, surprise! Foto: Colourbox.no Foto: colourbox.no
  Sokker, slips, surprise! Foto: Colourbox.no Foto: colourbox.no Vis mer

 • Ved innsending på mms: Send en mms til 1901. Meldingen koster 3 kroner i tillegg til det din mobiloperatør belaster deg.

  NB! Teksten under bildet må begynne med kodeordet DSJUL. Etter DSJUL må det være et mellomrom. Dette må være med, selv om du ikke har annen tekst.
 • Konkurransen har én vinner.
 • Dersom det er personer med på bildet, eller bildene, er det innsenders ansvar å sørge for at avbildete personer er gjort kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres. Dersom arrangør skulle være i tvil om dette er tilfelle, vil bildene ikke bli med i vurderingen.
 • Konkurransen er åpen for alle, untatt ansatte i Aller Internett, samt deres nærmeste familie. (Beklager, alle som får slips og sokker...)
 • Vinneren vil bli offentliggjort på DinSide.no den 2. januar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer