Norges kjipeste julegaver

Her er finalistene.

Publisert
Sist oppdatert

Denne julen har vi bedt våre lesere om å sende inn bilder av de kjipeste presangene dere fikk til jul. Nå har vi plukket ut åtte finalister som skal kjempe om tittelen Norges kjipeste julegave.

Vinneren er kåret! Se hvem som vant

Vinneren får supermobilen SonyEricsson K850i. Les mer om premien på Dingz.no.

Hvilket bidrag som har fått flest stemmer vil bli offentliggjort 2. januar 2008.

Her er de åtte finalistene. Rekkefølgen på bildene er ikke relatert til hvor mange stemmer bildene har fått. Stem nederst på siden.

Norges kjipeste julegaver


1) Truse
Da Doris sa hun ønsket seg undertøy til jul, tenkte hun neppe på truser av denne typen.

- Min gamle tante sendte meg tre stykker truser av dette slaget: "Gode truser". Ikke akkurat min modell eller størrelse, skriver hun i en e-post til DinSide.

Norges kjipeste julegaver


2) Gulrøtter

- Ok, jeg holder på å slanke meg, greit nok. Men det var litt over streken å gi meg to poser babygulrøtter for å understreke det faktum at jeg fortsatt trenger å gå ned noen kilo til, skriver innsenderen Tore.

Norges kjipeste julegaver


3) Vaffeljern med Mikke Mus-avtrykk

- Jeg fikk et vaffel/toastjern som lager avtrykk av Mikke Mus.. I fjor fikk jeg tennbrikketter som var formet som en elg. Hilsen en oppgitt Olav på snart 26...

Norges kjipeste julegaver


4) Vaksine mot livmorhalskreft
- Jeg er ganske sikker på at jeg har fått Norges kjipeste julegave, skriver 16 år gamle Oda til DinSide.

- Den er kanskje dyr, men en vaksine mot livmorhalskreft er ikke akkurat det en jente på seksten år ønsker seg mest. Ikke bare hater jeg sprøyter, jeg har det også med å besvime…

Norges kjipeste julegaver


5) OL-dukkene
Connie (25) sier hun hater sport, og da er det kanskje ikke så rart at disse to dukkene ikke falt helt i smak. For de som ikke kjenner Kristin og Håkon igjen, så var de altså de offisielle maskotene under Lillehammer-OL i 1994. Hvem skulle tro at 13 år senere ville de dukke opp innpakket under et norsk juletre.

Norges kjipeste julegaver


6) Sjømann og badedame
Jeg har seilt utenriks og er glad i havet, både over og under overflaten (og født i vannmannens tegn). Så sjømannen og badedamen var nok et forsøk på å gi varige maritime minner!, skriver innsenderen Trine.

Norges kjipeste julegaver


7) Matvisp
- Jeg er en gutt som aldri lager mat eller noe, men likevel fikk jeg en matvisp i julepresang!, skriver denne her innsenderen.

Norges kjipeste julegaver


8) Julemus
- En mus i nisseforkledning er det siste jeg trenger. Man kan jo bare ha juledingsene framme en gang i året, og dessuten har jeg nok juledingser fra før, skriver en oppgitt julemuseier.

Vinneren er kåret! Se hvem som vant


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer