Norges kjipeste julegaver

Send inn bilder av den kjipeste gaven du fikk til jul, og vinn super kameramobil.

Publisert
Sist oppdatert
Jeg er ganske sikker på at jeg har fått Norges kjipeste julegave.DinSide-leser


Fikk du noe du absolutt ikke ønsket deg til jul? En genser fanget i 80-tallet, eller en pyntegjenstand som virkelig ikke passer i stua? Fortvil ikke, nå har du sjanse til å vinne en julegave du ikke har lyst til å bytte.

Send inn bilder av den kjipeste presangen du fikk til jul, og så er den med om å kjempe om tittelen som Norges kjipeste julegave, og ikke minst: premien, som er den flotte kameramobilen Sony Ericsson k850i.

Vinn SonyEricsson K850i. Foto: Produsenten
Vinn SonyEricsson K850i. Foto: Produsenten Vis mer


Supermobilen har stor skjerm og et stillbildekamera med hele 5 megapiksler. Verdien på premien er cirka 4.000 kroner. Les testen av mobilen på Dingz.no.

Vinneren vil bli kåret 2. januar 2008.

Slik deltar du

Bidragene kan enten sendes via e-post eller mms.

 • E-POST: Send til konkurranse@dinside.no med "stygg julegave" i emnefeltet.
 • MMS: Send DSJUL til 1901. Teksten under bildet må begynne med kodeordet DSJUL. Etter DSJUL må det være et mellomrom. Dette må være med, selv om du ikke har annen tekst. Meldingen koster 3 kroner i tillegg til det din mobiloperatør belaster deg.
 • Konkurransereglene finner du her.

  Verre enn dette?

  Her er noen av forslagene som har kommet inn så langt. Mener du at du har fått noe verre til jul, må du ikke nøle med å sende oss ditt forslag. Ta gjerne med en beskrivelse på hvorfor du synes akkurat din presang er så kjip.

  Norges kjipeste julegaver


  Sprøyte under juletreet
  - Jeg er ganske sikker på at jeg har fått Norges kjipeste julegave, skriver 16 år gamle Oda til DinSide.

  - Den er kanskje dyr, men en vaksine mot livmorhalskreft er ikke akkurat det en jente på seksten år ønsker seg mest. Ikke bare hater jeg sprøyter, jeg har det også med å besvime…

  Norges kjipeste julegaver


  Ikke akkurat kokk
  - Jeg er en gutt som aldri lager mat eller noe, men likevel fikk jeg en matvisp i julepresang!, skriver denne her innsenderen.

  Norges kjipeste julegaver


  OL-dukkene
  Connie (25) sier hun hater sport, og da er det kanskje ikke så rart at disse to dukkene ikke falt helt i smak. For de som ikke kjenner Kristin og Håkon igjen, så var de altså de offisielle maskotene under Lillehammer-OL i 1994. Hvem skulle tro at 13 år senere ville de dukke opp innpakket under et norsk juletre.

  Norges kjipeste julegaver


  Maritime minner
  Jeg har seilt utenriks og er glad i havet, både over og under overflaten (og født i vannmannens tegn). Så sjømannen og badedamen var nok et forsøk på å gi varige maritime minner!, skriver innsenderen Trine.

  AKTUELT:


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer