Norges laveste telefonipriser!

Tellerskrittgrossisten Telegate tilbyr nå også privatkunder å delta i deres innkjøpssamarbeid. Det gir landets rimeligste innenlandspriser for telefoni - når man ikke tar hensyn til konkurrentenes rabattprogrammer.

Publisert

Aldri hørt om Telegate? Sannsynligvis er det fordi selskapet hittil har solgt billig telefoni til bedrifter, ikke til forbrukere.

Telegate har imidlertid inngått et samarbeid med CoShopper, der målet er å skaffe deg og meg billigst mulige tellerskritt. I en pressemelding lover de to inntil 25 prosent rimeligere telefoni. Men i forhold til hva?

Storkundemakt til forbrukeren

- Gjennom det vi kaller Coshopper Telepool skal våre privatkunder få omtrent de samme pris-fordeler som kun større bedrifter har. Vi bytter hele tiden leverandør, avhengig av hvem som gir oss den beste prisen, sier adm. direktør i Telegate, Albert Aasbø jr. til DinSide.

Ifølge Aasbø skal prisene ligge 10 til 15 bprosent under gjennomsnittet av det de andre aktørene tilbyr.

Ingen forpliktelser

Aasbø understreker at det å tegne seg som kunde overhodet ikke medfører noen forpliktelser.

- Vi skal ikke installere noe hjemme hos våre kunder, de kan glemme alt som heter prefiks og de kan si opp avtalen når som helst. Vi gjør hele jobben - det eneste kunden skal gjøre er å ringe!, sier han. I tillegg er det mulig for kunder å "overstyre" alle samtaler ved å selv taste inn ønsket prefiks.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer