Norges største bank blir ny i november

DnB NOR bytter navn og gjør store endringer. Allerede nå kan du teste ut den nye nettbanken.

Testversjonen av DNBs nye nettbank er ganske så fargeløs. Den endelige versjonen får både bankens logo og farger. Foto: DnB NOR
Testversjonen av DNBs nye nettbank er ganske så fargeløs. Den endelige versjonen får både bankens logo og farger. Foto: DnB NOR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november kutter Norges største bank ut halve navnet, fra DnB NOR til bare DNB. Navneendringen innebærer en flunkende ny logo, nye bankkort til kundene, og ikke minst en helt ny nettbank.

Datoen for den store endringen er lett å huske: 11.11.11 klokken 11.

Du slipper å vente til november for å få en smakebit på hvordan hverdagen i en ny nettbank blir. Allerede nå kan DnB NOR-kunder og andre interesserte teste ut mange av funksjonene i den nye nettbanken.

Her kan du teste en demoversjon av DNBs nye nettbankEnn så lenge er demoversjonen av nettbanken strippet for logo og farger. Den ferdige nettbanken vil bli vist frem i all sin prakt i begynnelsen av november. DnB NOR melder også om at det bare er demoversjonen som er laget i flash, mens den ferdige versjonen blir flash-fri.

Nye menyer

En av de største endringene i den nye nettbanken, er at menyene som tidligere var plassert i venstre marg, nå er å finne i en stripe på toppen av siden. Dette er et grep som du sikkert kjenner igjen fra en rekke nettaviser, deriblant DinSide.

Nettbanken har også fått implementert et varslingssystem, som kan minne om det vi er vant med fra blant annet Facebook og nye mobiltelefoner (notifications). Hver gang du for eksempel får en ny e-post eller en faktura, vil du bli varslet øverst i menyen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer