Norges ti beste golfbaner

Golfsporten har fått mange nye venner de siste årene. Banene har grodd fram som paddehatter, og du trenger ikke lenger ha en konto på størrelse med en middels skipsmegler for å komme på banen. Men hvordan skal du finne Norges beste baner?

Publisert

Det er blitt svært så populært å spille golf i Norge. Mens golfspillere tidligere ble ansett som snobbete vestkantfolk, kommer det i dag stadig flere spillere til som faller utenfor det gamle klisjebildet.

Og godt er det, eller? Det skal ikke mye til å tenke seg hva som gikk igjennom hodet på de gamle golferne da de første spadetakene ble tatt ved Groruddalen golfklubb på Stovner i Oslo. Det rimte kanskje ikke helt i deres ører, det høres tross alt litt fetere ut når du kan vise fram medlemskortet ditt ved Bogstad golfbane...

Skinnet kan imidlertid bedra, Oslo golfklubb (Bogstad golfbane) er nemlig rangert helt nede på 24 plass blant de norske golfklubbene, der den fikk 4.79 poeng. Rangeringen var basert på en skala fra 1 til 7 hvor 7 var best.

Uansett, i dag er det tilsynelatende plass for alle i golflandet Norge, heldigvis.

Din snarvei til de beste banene

Det er altså mange baner som har bedre omdømme enn Oslo golfklubb på Bogstad. Problemet er å finne dem. Nok en gang har brukerne av Internett en fordel. Vil du vite hvilke 10 baner som har blitt kåret til Norges beste av golffolket selv, kan du trykke på linken øverst til høyre i artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.