Normalbruker: Sparer over 2.100 kroner

Også småbrukeren av mobiltelefoni bør velge Chess.

Publisert
Sist oppdatert

Med vårt ringemønster (se under tabellen) er Chess Move billigst med 3.569 kroner per år. Vi noterer også en prisnedgang på nesten 200 kroner siden forrige sammenligning.

Andreplassen går til Tele2 Scratch med 3.771 kroner, som med det er noen få kroner billigere enn Chess King og Combitel Inverse som følger på plassene bak.

Legg merke til at Telenor og NetCom heller ikke her klarer å komme inn blant de 10 billigste abonnementene.

Merk: ACNs abonnementer er ikke rangert, ettersom de ennå ikke tilbyr MMS.

Da er NETnet også lagt inn i kalkulatoren. De kommer inn på 9. plass. Legg imidlertid merke til at NETnet tar 60 øre ekstra i minuttet hver gang du ringer til venner og kjente med abonnement hos Tele2 og Teletopia.

Ringemønster brukt i kalkisen:

3 minutter samtale hver dag. 2 minutters gjennomsnittslengde. 4 tekstmeldinger og 1 MMS (multimediemeldinger) per dag 50 % av samtalene går til Telenors nett, 50 til NetComs nett 30% av samtalene skjer på dagtid i ukedagene 70% av samtalene går til andre mobiltelefoner 70% av samtalene skjer i helgene.Trykk her for å komme rett til Mobilkalkulatoren!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.