Norsk Familieøkonomi

Den største av forbrukerhjelperne har flest tilbud, og gir dermed det største "tapet", i følge våre beregninger.

Publisert
Sist oppdatert

I følge Norsk Familieøkonomis (NoFa) hjemmeside, omfatter organisasjonen nå over 100.000 medlemmer.

Kontingent

Billigste medlemskap får du ved innmelding via internett, til 588 kroner. I tillegg kommer etableringsutgifter på 198 kroner, som gir 786 kroner i utgifter første året.

Fasttelefon

Deres tilbud på fasttelefoni er et reelt tilbud, i forhold til markedets beste.

Vi har sammenliknet med prisene til den beste i markedet for en moderat telefonbruker som i gjennomsnitt ringer andre fasttelefoner 15 minutter hver dag utenfor arbeidstid, og to minutter til mobiltelefoner. Vår eksempelbruker har analog telefon.

Beste ordinære pris i vår telefonkalkulator tilbys av Viafon, og Norsk Familieøkonomis ringepriser lykkes i å slå deres tilbud med omtrent 900 kroner årlig, eller omtrent 20 prosent.

Strøm

NoFas tilbud om variabel pris på strøm fikk et kritisk søkelys rettet mot seg for et par uker siden av NRKs "Forbrukerinspektørene". Ut i fra teksten på nettsiden, synes NoFas avtale med Forbrukerkraft å være identisk med Ownersbuys, og går ut på at man garanteres å "være blant de fem billigste i snitt i et utvalg av de 20 største strømleverandørene i landet."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer