Bonuspoeng fra Norwegian

Norwegian Reward starter opp igjen

Bonusprogrammet har vært frosset siden februar.

TILBAKE IGJEN: Norwegian har kommet helskinnet gjennom den flere måneder lange rekonstruksjonen. I dag åpnet bonusprogrammet igjen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
TILBAKE IGJEN: Norwegian har kommet helskinnet gjennom den flere måneder lange rekonstruksjonen. I dag åpnet bonusprogrammet igjen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flyselskapet Norwegian starter opp bonusprogrammet Norwegian Reward fra og med i dag.

Det bekrefter flyselskapet til DinSide.

- Onsdag denne uken avsluttet vi en vellykket rekonstruksjonsprosess, og markerte med det at Norwegian som selskap får en ny begynnelse. Nå som vi er tilbake, er det mange gode nyheter å dele. Fra og med i dag kan våre kunder igjen tjene og bruke sine CashPoints og Rewards med Norwegian, skriver Norwegian i e-posten.

I frys siden februar

Da Norwegian startet prosessen med rekonstruksjonen i februar, ble bonusprogrammet satt i frys.

- Frem til konsekvensene av den pågående pandemien er under kontroll, og Norwegians kommersielle aktiviteter kan returnere til en mer normal drift, vil Reward-medlemmer få en øvre grense for antall CashPoints som kan brukes per bestilling med Norwegian. For hver 1 000 kroner som brukes på flybilletter og tilleggsprodukter, kan man bruke opptil 500 CashPoints. Det vil være en øvrig grense på 10 000 CashPoints som kan benyttes per måned. Vi understreker at dette er en midlertidig endring, uttaler kommunikasjonsrådgiver Eline Hyggen Skari.

Forlenger gyldigheten

Norwegian forlenger også gyldigheten på alle poengene som utløper i 2021.

- Med bakgrunn i vedvarende reiserestriksjoner har vi også automatisk forlenget gyldigheten på alle CashPoints som utløper i 2021, fram til 31. desember 2022. Det betyr at poengene kan benyttes på reiser langt ut i 2023 så lenge bookingen skjer før 31.12.22, sier Skari.

- Ingen mister poeng

Det har tidligere vært forvirring rundt bonuspoengene til Norwegian, hvor det kunne oppfattes som at kundene mistet poengene dersom de ikke svarte på en e-post som ble sendt ut i vinter.

Kommunikasjonssjef Esben Tuman sa til DinSide tidligere i mai at ingen av kundene har mistet bonuspoeng - eller CashPoints som det heter hos Norwegian.

- CashPoints som utløper i år er uansett gyldige hele dette kalenderåret. Poengene kan benyttes til bookinger av reiser til og med 2022. Ingen poeng er mistet nå, det er en misforståelse.

Reiserestriksjoner

Det er fortsatt reiserestriksjoner på grunn av pandemien, og foreløpig gjelder UDs reiseråd om å unngå utenlandsreiser som ikke er nødvendige fram til 1. juli.

- Som en ekstra trygghet under pandemien, tilbyr vi nå i en periode én gratis ombooking for utenlandsreiser med våre rimeligste type billetter, LowFare og LowFare+. Denne endringen kan man gjøre frem til 16 dager før avreise, og det eneste som da betales er en eventuell prisdifferanse mellom billettene man hadde og de man ønsker å bytte til. Det er verdt å merke seg at for LowFare-billettene gjelder dette i en begrenset periode, og vi anbefaler at man sjekker nøye betingelsene opp mot egne behov. Kunder som har et behov for økt fleksibilitet anbefaler vi å kjøpe Flex-biletter. Med Flex kan man endre eller kansellere reisen opp til 30 minutter før avreise, sa kommunikasjonssjef Esben Tumann til DinSide tidligere denne våren.

Background map overlay
Legg til ditt favorittsted Kartside

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer