Bonuspoeng fra Norwegian

Norwegian Reward starter opp igjen

Bonusprogrammet har vært frosset siden februar.

TILBAKE IGJEN: Norwegian har kommet helskinnet gjennom den flere måneder lange rekonstruksjonen. I dag åpnet bonusprogrammet igjen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
TILBAKE IGJEN: Norwegian har kommet helskinnet gjennom den flere måneder lange rekonstruksjonen. I dag åpnet bonusprogrammet igjen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flyselskapet Norwegian starter opp bonusprogrammet Norwegian Reward fra og med i dag.

Det bekrefter flyselskapet til DinSide.

- Onsdag denne uken avsluttet vi en vellykket rekonstruksjonsprosess, og markerte med det at Norwegian som selskap får en ny begynnelse. Nå som vi er tilbake, er det mange gode nyheter å dele. Fra og med i dag kan våre kunder igjen tjene og bruke sine CashPoints og Rewards med Norwegian, skriver Norwegian i e-posten.

I frys siden februar

Da Norwegian startet prosessen med rekonstruksjonen i februar, ble bonusprogrammet satt i frys.

- Frem til konsekvensene av den pågående pandemien er under kontroll, og Norwegians kommersielle aktiviteter kan returnere til en mer normal drift, vil Reward-medlemmer få en øvre grense for antall CashPoints som kan brukes per bestilling med Norwegian. For hver 1 000 kroner som brukes på flybilletter og tilleggsprodukter, kan man bruke opptil 500 CashPoints. Det vil være en øvrig grense på 10 000 CashPoints som kan benyttes per måned. Vi understreker at dette er en midlertidig endring, uttaler kommunikasjonsrådgiver Eline Hyggen Skari.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.