Nutel er konkurs

Teleselskapet Nutel er nå slått konkurs.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding fra Forbrukerrådet, er teleselskapet Nutel nå slått konkurs.

Det kommer ikke som en overraskelse. I forrige uke skrev DinSide blant annet: Mot konkurs for teleselskap.

Ikke betal

Kunder som har mottatt regning fra Nutel, og samtidig har penger til gode hos selskapet, skal ikke betale regningen, men be om at beløpet motregnes.

Regninger for perioden etter 17. desember skal selvfølgelig ikke betales. Vær også oppmerksom på at dersom du tidligere har sendt krav til Nutel, så må kravet også ettersendes til bobestyrer (se adresse nedenfor).

Du trenger ikke betale for noe etter 17. desember, men du må gjøre opp for tidligere samtaler og forbindelse. Illustrasjonsfoto: Per Ervland
Du trenger ikke betale for noe etter 17. desember, men du må gjøre opp for tidligere samtaler og forbindelse. Illustrasjonsfoto: Per Ervland Vis mer


Kommunikasjon fra bobestyreren, med kundene og andre kreditorer, vil foregå gjennom utsendelse av pressemeldinger og skriftlige redegjørelser til kreditorene. Første redegjørelse blir gitt i skiftesamling 7. januar 2008 kl. 09.00, Oslo byfogdembetes lokaler i Oslo Tinghus.

Rosa ringepriser

Stengt allerede

I forrige uke fikk Ventelo tillatelse fra Post- og teletilsynet til å stenge tilgangen til nettet for Nutels kunder fra 17. desember 2007. Stengningen skyldes at Nutel ikke har betalt for tjenester som er levert av Ventelo.

Trenger du en ny teleleverandør, finner du billigste alternativ her:

DinSides mobiltelefonkalkulator

DinSides telekalkulator

DinSides surfekalkulator

Eventuelle krav til selskapet må sendes sammen med kopi av inngått avtale og kvitteringer til Nutels konkursbo innen 21. januar 2008 til:

Revisjonsfirmaet Flattum & Co
v/Torbjørn Tronsrud
Tullinsgate 6
0166 Oslo

Mer om tele:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer