Ny Biltema-katalog: Spennende nyheter

Biltema-katalogen for høsten og vinteren 2009-2010 kan friste med hele 1.100 nyheter. Vi har kikket på noen av dem.

ILLUSTRASJON: Per Ervland
ILLUSTRASJON: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med Ikea-katalogen, har Biltema-katalogen fått en sterk posisjon i mange norske hjem. I likhet med katalogene fra de svenske konkurrentene Clas Ohlson og Jula, kan Biltema-katalogen skilte med et meget stort og variert vareutvalg, ofte med meget konkurransedyktige priser.

Minst like interessant - sett med manges øyne - er at disse katalogene samtidig er en potensiell kilde for voksenopplæring. Takket være presise beskrivelser av titusenvis av produkter, har hobbyhåndverkeren muligheten til å tilegne seg kunnskap som tidligere var forbeholdt spesialistene. Samtidig erfarer mange at lesing av disse katalogene gir gode ideer om hvordan man kan løse hverdagslige og håndverksmessige utfordringer.

Se årets nyheter fra Ikea her

Hageredskaper og laptop-lader

Den nye katalogen inneholder altså hele 1.100 nyheter, og vi har ingen ambisjoner om å omtale samtlige. I stedet tar vi en sveip innom en del produkter som i våre øyne fremstår som spesielt rimelige, nyttige eller sære.

Er du blant dem som mangler en krafse i hageredskap-samlingen? I den nye katalogen introduseres omsider krafsen, selv om den prismessig ikke er blant de mest konkurransedyktige varene i katalogen (295 kr). Samtidig introduseres en ny og rimeligere greip med smale tenner, samt to meget rimelige spader (79,90).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer