Ny boliglånskalkulator

DinSide har laget en raskere og enklere boliglånskalkulator.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prisen på boliglån synker stadig, og man skal svært langt ned på listen før man finner noen banker som tilbyr boliglån med flytende rente over fire prosent (når sikkerheten er innenfor 60% av boligverdien). Likevel har vi en sterk følelse av at svært mange betaler mer enn dette, og vi bestyrkes i troen når vi går inn i vår egen nettbank.

Noen unnlater å bytte bank fordi de synes det er litt pinlig overfor de greie folkene i banken. Men i banken driver de business. Synes du synd på dem, er det resultat av kalkulert markedsføring, som en gatetigger forsøker å påkalle medlidenhet.

Ny versjon av pionér-applikasjon

Boliglånskalkulatoren var blant applikasjonene som var ferdige til DinSides lansering i 1998. Det var den gangen noen nettsteder som publiserte lister over boliglån, men ingen steder du kunne filtrere ut akkurat de lånene som passet ditt krav til løpetid, sikkherhet og bindingstid. Og det var også bare hos DinSide du kunne regne ut nøyaktig hva effektiv rente og månedsbeløp ble for ditt lån.

Den nye boliglånskalkulatoren

Hemmelighetsfulle banker

Vi tenkte det skulle bli lett å få tak i data. Samtidig med lanseringen, hadde vi klar en datadesk hvor bankene og forsikringsselskapene kunne få brukernavn og passord og selv vedlikeholde sine rentesatser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.