Ny Clas Ohlson-katalog: Høydepunktene

Clas Ohlson-katalogen for høsten og vinteren 2009-2010 kan friste med hele 2.000 nyheter. Vi har kikket på noen av dem.

Den nye Clas Ohlson-katalogen har etter vårt syn en kjedelig forside. På innsiden derimot, fant vi mye morsomt.
ILLUSTRASJON: Per Ervland
Den nye Clas Ohlson-katalogen har etter vårt syn en kjedelig forside. På innsiden derimot, fant vi mye morsomt.
ILLUSTRASJON: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tirsdag tok vi en titt på den nye Biltema-katalogen - og neste uke står Jula-katalogen for tur. I dag er det imidlertid den 610 sider store Clas Ohlson-katalogen som står i fokus.

Det første som kan sies, er at vi lot oss overraske over katalogens forside, der både mennesker, priser og farger glimrer med sitt fravær. Baksiden domineres fullstendig av lyspærer. Katalogens omslag gjenspeiler på ingen måte det enorme og varierte produktutvalget man finner inne i katalogen og vi opplever derfor årets katalog som en av de minst fristende på lenge.

2.000 nyheter

Mens Biltema nøyde seg med 1.100 nyheter, slår Clas Ohlson til med nesten dobbelt så mange. Det betyr at vi ikke har noen som helst mulighet til å gi deg en fullverdig gjennomgang av dem alle. I stedet nøyer vi oss også denne gangen med en sveip innom produktnyheter som i våre øyne fremstår som spesielt rimelige, nyttige, sære eller morsomme.

- Dette kjøper du IKKE på Clas Ohlson

Badekar-kos

Og la oss starte med noen morsomme. I den nye katalogen fant vi nemlig et såkalt badekarbrett (198). Denne metallkonstruksjonen må fremstå som en drøm for den som er glad i å tilbringe late timer i badekaret. Her finner man nemlig holdere for både bøker, vinglass og lysestaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer