Prøvesmakt:

Ny Coca-Cola: - Som en drøm?

Den nye Coca-Cola-boksen pirrer nysgjerrigheten. Men hva smaker den? Og er det godt? Vi har testet.

BRUSTEST: Vi har fått gleden av å smake på en helt ny Coca-Cola, nemlig den tredje i Coca-Colas limited edition-varianter, Dreamworld. I den anledning vi har fått hjelp av en bukett brusinteresserte kollegaer, og meningene er delte! Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De neste par ukene vil flere hundre nye produkter finne veien i butikkhyllene. Blant dem, Dreamworld, den tredje i Coca-Colas limited edition-varianter.

Tidligere varianter i serien er Intergalactic og Marshmello. Sistnevnte er det kanskje liten tvil om hva smaker, men hva smaker drømmer? Og smaker dine drømmer det samme som mine? Vi har fått hjelp av en bukett brusinteresserte kollegaer, og meningene er delte, ikke bare når det kommer til hva den lukter og smaker, men om det er godt.

Dommen varierer fra smak av Pez-drops, Love hearts og tropisk til «kvalmende», og «dårlig julebrus». Det samme gjelder terningene, men det overveldende flertallet lander på en toer på terningen.

- Coca-Cola, hold dere til det dere kan, ikke sånne crazy ting.

- Kjøp heller vanlig Coca-Cola.

Se alle reaksjonene i videoen over.

Coca-Cola Dreamworld kommer som 250 ml bokser i utvalgte butikker, kiosker og bensinstasjoner fra midten av september.

En tropisk drøm?

I Norge er det bare sukkerfri Dreamworld som lanseres, mens i USA finnes den også i originalversjon. Den hylles av en av Norges største bruskjennere, Anders Kranmo Smestad, kanskje bedre kjent som rapperen Oral Bee.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.