Ny feil i skatteoppgjøret

Skatteetaten har rotet det til nok en gang.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er oppdaget feil på enkelte giroer for restskatt og forskuddsskatt, skriver Skatteetaten i en pressemelding. Foreløpig er 100 tilfeller av feil registrert, men Skatteetaten utelukker ikke at omfanget kan være mye større.

I noen tilfeller er det blitt feil betalingsinformasjon i girodelen på dokumentet som er sendt ut. Korrekt informasjon om KID, beløp og kontonummer står øverst på dokumentet.

- Vi oppfordrer derfor skattytere som skal betale restskatt med frist 5. november til å kontrollere at KID, beløp og kontonummer på girodelen samsvarer med opplysningene øverst til høyre på dokumentet. Er det forskjell, så bruk den informasjonen som står øverst på dokumentet, sier informasjonsdirektør Lise Halvorsen i Skattedirektoratet.

Skatteetaten vil sørge for at innbetalingen blir riktig for dem som allerede har betalt med feil opplysninger.

Her finner du DinSides skattesøk

Mange feil i år

Dette er ikke første gang i år Skatteetaten har rotet det til. For ikke lenge siden ble det avslørt at Skatteetaten hadde sendt ut skattelister som inneholdt personnumrene til nær 4 millioner skattytere. Disse listene ble sendt til ni forskjellige redaksjoner, blant annet til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer