Ny IP-leverandør

For noen få dager siden lanserte Tele2 sitt system for IP-telefoni. Sjekk hvor godt - eller dårlig - de ligger an i forhold til konkurrentene.

Publisert
Sist oppdatert

IP-telefoni er kort fortalt telefoni via bredbåndslinjen. For langt de fleste som ringer en del, har dette vist seg å være et prisgunstig alternativ til vanlig fasttelefoni.

Siste skudd

Flere og flere leverandører kaster seg over bredbåndstelefonien. Siste skudd på stammen er TELE2 som i slutten av siste uke lanserte sitt tilbud.Men hvordan ligger de an i forhold til konkurrentene på IP-telefoni - som etter hvert er ganske mange? Nedenfor har vi foretatt en eksempel-beregning, men prøv selv kalkulatoren for å se hvor billig eller dyr den nye leverandøren er i forhold til ditt ringemønster:

Trykk her for finne det beste alternativet for deg i DinSides unike fasttelefon og IP-kalkulator

Midt på treet

Vår beregning viser at Tele2's to abonnementstyper har et prisnivå som betyr at de ligger litt over "midt på treet" - sett i forhold til de andre leverandørene av IP-telefoni. TELE2 kommer nemlig ut på en 7. og 8. plass, sett i forhold til de om lag 20 IP-telefoni tilbydere som finnes i Norge.

I beregningen har vi tatt utgangspunkt i følgende ringemønster:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.