Hjemlevering av mat

Ny matleverings­tjeneste fra Posten

Med Amoi skal du få kvalitetsmat rett hjem på døra med postbudet.

MAT: Har du ikke vakuumaskin tilgjengelig? Ingen problem - du kan likevel vakuumere maten med dette smarte trikset! Video: Linn Merete Rognø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva med å få hummer fra Vulkanfisk, indrefilet fra Annis Pølsemakeri, eksklusiv ost, kaffe eller lokalbrygget øl rett hjem på døra?

Det kan de som bor i Oslo og omegn få nå - alt over er nemlig eksempler på gourmetproduktet fra diverse kvalitetsmatforhandlere som Amoi leverer helt hjem.

Og, det er ingen ringere enn Posten som har etablert den nye, digitale markedsplassen som skal bringe luksusvarene fra a til å.

- Vi gjør jobben for deg - først drar vi til spesialforretningene og henter varene, etterpå bringer vi varene hjem til deg, sier Jimmy Rhodin, ansvarlig for Amoi, i en pressemelding.

To soner i osloområdet

Dersom du ble nysgjerrig på denne hjemleveringstjenesten, og du bor i området det foreløpig leveres til, er det bare å besøke Amoi.no og sjekke varene og forhandlerne du kan bestille fra.

Amoi leverer til de fleste adresser med postnummer fra 0000 til 3538 - og fraktpris er fra 39 til 79 kroner. Fraktprisen vil bli løpende justert og være koblet til hvilken type fleksibilitet som ønskes i leveransen.

Leveringsradiusen er delt i to soner med forskjellige leveringstider:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer