Ny metode for permanent hårfjerning

En kombinasjon av et spesielt laserlys og en metode som bruker radiofrekvens fjerner hår permanent etter et par behandlinger. Nå er metoden tilgjengelig i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Det er vår! Klærne blir lettere, leggene naknere, ryggene kommer fram i lyset, bikiniene hentes fram fra forskjellige slags vinterdavler i mørke skuffer og andre avlukker.

Det er tid for hud i friluft, og med det blottes et uttall hår som vokser på steder som helst skulle være glatte og hårløse. Nei, det gjelder slett ikke bare for kvinner! Mange menn synes også at de tar seg langt bedre ut helt nakne. I tillegg skal vi tenke på dem for hvem skjegg i ansiktet er en pest og en plage. Nei, jeg tenker ikke bare på vanlige kvinner med stor skjeggvekst, jeg tenker også på alle transepersonene med mannekropp.

Våren er en særlig aktiv tid for mer barbering, hårfjerningskremer, voksinger og andre sinnrike, men akk så kortvarige metoder for å få en glatt overflate.

Det er lengselsfullt å tenke på om ikke denne evinnelige barberingen og hårfjerningen kunne vært unnagjort en gang for alle. Noen har selvfølgelig kjent sin besøkelsestid i forhold til nettopp dette. Den første virkelige effektive metoden for permanent hårfjerning var elektrolyse. Ett og ett hår ble ”brent opp” av en liten nål som ble ført inn i hårsekken. På den måten skades hårsekken og hårets vekstsone, og etter en eller flere behandlinger blir håret borte. Vi mennesker har tusen på tusenvis av hår. Elektrolyse har vært og er smertefullt og tidkrevende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.