Ny mobil til jul?

Ny aktør vil matche konkurrentene på pris.

På tide å lære: Mobiloperatørene tjener fortsatt fett på at du binder deg til unødvendig dyre abonnementer. Foto: Colourbox.com
På tide å lære: Mobiloperatørene tjener fortsatt fett på at du binder deg til unødvendig dyre abonnementer. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi skal ha et ribbet tilbud, være enkle å bruke og være spisset på pris, sier Tor Ole Karlsen, daglig leder i det nyoppstartede Zalto.no

Navnet husker du kanskje som et tidligere Telenor-domene, men nå er det en ren nettbutikk, lansert den 7. desember, som selger de 25-30 mest populære mobiltelefonene med abonnement.

- Vi har et snevert utvalg, men med de mest populære mobiltelefonene inne, så dekker vi 80 prosent av det folk etterspør på det norske markedet i dag, sier Karlsen. Selskapet har plukket ut fire konkurrenter; Telenor, NetCom, Tele2 og Chess, som de vil prøve å matche på pris.

- Bare i går hadde vi 70 salg i nettbutikken, noe vi er godt fornøyd med, sier Karlsen til DinSide.

Kjøp uten abonnement

Zalto.no selger foreløpig bare mobiltelefoner med abonnementer fra Telenor, men vil etter hvert også åpne for salg av bare mobiltelefoner.

Det er trolig et smart grep siden flere og flere forbrukere har oppdaget at du kan spare mye på å kjøpe mobiltelefon og abonnement hver for seg. Mobiltelefoner som ser rimelige ut fordi de er knyttet opp til et abonnement, er som regel den aller dårligste avtalen du kan inngå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer