Ny nettbutikk: Er den billigst?

Først kom Ludo Mobil. Nå følger Idar Vollvik opp med nettbutikken ludomegastore.no. Vi har sammenlignet priser med komplett.no.

Den nye elektronikk-nettbutikken Ludomegastore.no har som målsetting å utfordre blant andre komplett.no, mpx.no, elkjop.no, lefdal.com, og dustinhome.no. Foto: Per Ervland
Den nye elektronikk-nettbutikken Ludomegastore.no har som målsetting å utfordre blant andre komplett.no, mpx.no, elkjop.no, lefdal.com, og dustinhome.no. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Ludo Mobil kom på banen i fjor sommer, kunne selskapet friste med flere abonnementer med oppsiktsvekkende gunstige vilkår. Så, den 1. mars i år, lanserte Ludo nettbutikken Ludo Megastore, som ifølge selskapets egne nettsider skal "tilby et bredt sortiment av merkevarer til gode priser".

I utgangspunktet fremstår nettbutikken som en typisk elektronikk-nettbutikk. Det betyr at Ludo Megastore utfordrer en hel haug med veletablerte aktører, inkludert populære nettbutikker som komplett.no, elkjop.no, mpx.no, lefdal.com og dustinhome.no.

Pris meget viktig

Via nær kontakt med våre lesere vet vi at leveringstid, fraktpriser, navigerbarhet og generell kundeservice er viktige kriterier når vi vurderer ulike nettbutikker. Men uansett hvor god en nettbutikk skulle være på disse områdene, har den liten mulighet til å lykkes hvis den ikke opererer med konkurransedyktige priser. Vi har derfor kikket nærmere på ludomegastore.no og plukket ut 13 varer fra ulike kategorier. Hvor konkurransedyktig er egentlig prisene?

Les også: 32-tommers flat-TV for 2.500 kroner

Komplett billigst

Vel, vi har holdt Ludo-prisene opp mot prisene hos komplett.no, som av DinSides lesere nylig ble kåret til Norges beste elektronikk-nettbutikk. Og resultatene er ikke særlig lovende for ludomegastore.no. Vår lille pristest viser nemlig at Ludo for hele ni av produktenes vedkommende er dyrere enn komplett.no (se tabell nederst i artikkelen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer