Strømpris

Ny nettside skal gi best prismatch-strøm

Målet er å spare strømkunder for tusenvis av kroner. Forbrukerrådet mener det er grunn til å være skeptisk til den nye sammenligningstjenesten.

TEAM WORK: Via samarbeidet med Elekt, får Besparelse AS 100 kroner per kunde de skaffer Elekt. Foto: Shutterstock/skjermdump
TEAM WORK: Via samarbeidet med Elekt, får Besparelse AS 100 kroner per kunde de skaffer Elekt. Foto: Shutterstock/skjermdump Vis mer
Publisert

I juni opprettet Mathias Nilsson og Kristoffer Normann, som står bak den populære Facebook-gruppa «Prismatch Strøm», aksjeselskapet Besparelse AS. Dette selskapet inngår nå et samarbeid med strømselskapet Elekt.

Facebook-gruppa har per i dag 51 300 medlemmer, og nå ha teamet bak gruppa altså startet ei nettside med oversikt over strømavtaler du kan prismatche i samarbeid med «strømutfordreren» Elekt.

På Prismatchstrøm.no kan du også registrere deg og få tilsendt forslag til strømavtaler du kan prismatche med hver måned. Tjenesten er gratis, og du kan melde deg av når du vil.

– Spar tusenvis på minuttet

Dermed er tjenestene, som mennene bak «Prismatch Strøm» har brukt mye tid på å hjelpe medlemmene sine med manuelt, blitt automatiserte. Elekt har utviklet en fakturarobot som - etter kundens samtykke - henter og leser strømfakturaen, estimerer vilkårene og gir svar på hvor mye de kan spare på å bytte strømselskap til Elekt.

– Dette betyr at du enkelt får oversikt over hva du faktisk betaler for med din strømavtale. En slik tjeneste kan spare deg tusenlapper på under ett minutt, og gjør den manuelle jobben enklere for meg som hjelper flere tusen strømkunder i året, sier Nilsson til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer