Ny norsk internettkjøpeguide

Zoom.no har lansert en kjøpeguide for norske forbrukere. Her kan du finne informasjon om ulike nettbutikker, samt gjøre prisundersøkelser og sammenlingninger ved hjelp av et enkelt tastetrykk. DinSide har tatt en titt.

Skal du på handletur, prøv Zoom.no
Skal du på handletur, prøv Zoom.no Vis mer
Publisert

Det kommer flere og flere aktører som tar i bruk internettteknologi på nye måter. DinSide har tatt i bruk javakalkulatorer, som gjør det mulig å finne de beste strømtilbud, mobiltelefonprisene, banklån og nå kommer Zoom.no med nettagenter som sporer opp de billigste prisene på forbrukervarer.

Nyttig

Vi har ">tidligere skrevet om internettagenten til Acses.com, som sammenligner bokpriser, og finner de billigste bøkene hos over 30 internettbokhandlere i verden, inklusiv frakt til Norge. Zoom.no er også et slikt agentverktøy, bare i en mer begrenset målestokk. Her kan du bare finne priser hos norske nettsteder, og det er ingen sorteringsverktøy som rangerer de rimeligste tilbudene. Det er derfor opp til deg selv å lete frem og sammenligne de ulike tilbudene til nettbutikkene.

Mange linker

Zoom.no er delt opp i fire underkategorier som Chip.no (datautstyr), cover.no (CDer), book.no (bøker), og Exit.no (reiser). Hvert av disse kategoriene fungerer som selvstendige nettsteder, og inneholder informasjon samt linker til ulike internettressurser. Det er ikke noe nytt å kategorisere nyttige nettsteder, dette har for eksempel Yahoo blitt spesialister på. Zoom.no er imidlertid mer oversiktlig, og har konsentrert seg om temaer som har med kjøp av produkter via Internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.