Ny og billigere Segway

MORO: Må du ha en motor mellom beina for å ha det gøy? Da kan den nye og billigere Segwayen være det rette leketøyet for deg. Se bildene av herligheten.

Publisert
Sist oppdatert

Selv om også den nye P-serien koster gress, er den i hvert fall billigere enn den første modellen. Prisen i England er nå på 2699 pund, eller i underkant av 35.300 norske kroner. Det er uansett 300 pund billigere enn S-serien.

I tillegg til kjøpesummen kommer også frakt, norske avgifter og antagelig krangel med norske veimyndigheter. Enn så lenge ser det altså ut til at dette forblir et leketøy for utenlandske rikinger. Hvis du likevel har lyst til å prøve er det ingen grunn til å fortvile, hos Planetmoto kan du for eksempel leie et eksemplar.

Hvordan fungerer den?

Styringen er fremdeles basert på det samme systemet som før, med to parallelle hjul og en styrestang. Et avansert gyroskopsystem sørger for at føreren står støtt, selv om altså Segwayen går i den retningen føreren lener seg.

Vil du kjøre forover, lener du du deg forover. Når du skal svinge vrir du på håndtakene på styret. Lener du deg litt tilbake vil du bremse, og lener du deg kraftig tilbake vil Segwayen rygge. Ganske enkelt med andre ord.

Trykk her for å se bilder av Segway-modellene.

Hva er nytt?

I følge engelske T3 har den nye modellen følgende fordeler og ulemper:Fordeler: Lavere pris, og at den er litt mindre og lettere.Ulemper: Toppfarten er redusert fra 20 til 16 km/t, og batteritiden har også blitt noe dårligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer