Ny opplevelse for menn (og kvinner?)

Mach 3 er ikke forsvarets nye jagerfly, men Gillettes nye barberhøvel. Mach 3s utviklingskostnader er imidlertid på jagerfly-nivå.

Publisert

Mach 3 er ifølge Gillettes hovedkontor i Boston den største hendelsen i selskapets snart 100-årige historie. Den nye høvelen har tatt 15 år og kostet 750 millioner dollar å utvikle. For dette beløpet kunne de kjøpt hele Rolls-Royce konsernet.

Gillette forklarer de store investeringene med at selskapet selv produserer absolutt alt produksjonsutstyr. Maskiner, roboter og til og med verktøy er egenprodusert.

For den vanlige mann er den største forandringen at Gillettes nye flaggskip kommer med tre blader. Selskapet har videre tatt ut hele 35 nye patenter på Mach 3.

Trebladsfunksjonen kombinert med enda skarpere blader skal ifølge Gillette gi selskapets 700 millioner mannlige kunder verden over en ny og hittil uovertruffen barberopplevelse.

Monopol i Norge

Gillette Norge innehar sannsynligvis verdensrekorden i markedsandel.

- I Norge har vi 99 prosent av markedet mot 70 prosent på verdensbasis, opplyser administrerende direktør i Gillette Norge, Terje Kinden, til DinSide.

Kinden er ikke i tvil om at de fleste norske menn vil velge å bytte ut dagens Gillette produkter.- Mach 3 er så bra at prisen blir av underordnet betydning, påstår han selvsikkert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer