Ny pristabbe

Enkelte refill-produkter var igjen dyrere enn originalen.

FØLG MED: Det er ikke alltid tilfellet at refill-varianten av samme produkt er billigst. Foto: Magnus Gjestrum Larsen
FØLG MED: Det er ikke alltid tilfellet at refill-varianten av samme produkt er billigst. Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer
Publisert

For to uker siden skrev DinSide om nettbutikken Oda som hadde prissatt flere produkter feil. Det er normal praksis at både den største forpakningen og refill-varianten skal være billigst.

Nettbutikken svarte at det hadde skjedd en feil, og at det skal være billigst å kjøpe refill-produkter eller den største forpakningen

- Prisene endres ekstremt raskt om dagen, og vi forsøker å endre prisene fortløpende, men denne gangen ble det feil. Prisene er endret nå, fortalte kommersiell direktør Anders Hansen.

Nå har prisene blitt endret igjen, som gjør at flere refill-produkter er dyrere enn original-produktet.

Stor forskjell

Inne på nettbutikken ser man at den største forpakningen av Mills Kaviar Original er dyrere enn tuben som er mindre, mens refill-produktet til Omo Ultra Hvitt flytende og Jif Universal er dyrere enn original-produktet.

På sistnevnte koster original-produktet 69,80 kroner per liter, mens refill-produktet koster 131,60 per liter. Det gir en svimlende prisforskjell på 61,80 kroner per liter.

Refill-varianten til Omo Ultra Hvitt Flytende koster 2,78 kroner per vask, mens original-produktet koster 2,61 per vask. Når det gjelder kaviaren koster den største forpakningen på 245 gram 122,04 kroner per kilo, mens kaviaren på 185 gram koster 120,54 kroner per kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.