Ny telefonkalkulator

DinSide lanserte 15. mai en kalkulator for vanlig telefoni. Nå kommer en ny utgave, hvor du kan foreta enda bedre sammenlikninger av Telia, Tele2 og Telenors priser.

Når tid er penger.
Når tid er penger. Vis mer
Publisert

Det er viktig å banke inn tre ting når det gjelder konkurransen i telemarkedet:

Du betaler bare for samtalene i Telia og Tele2. Det er ingen fastavgift. Ditt kundeforhold til Telenor er det samme som før. Du velger for hver samtale hvilken operatør som er best.

Spesielt enkelt er det å alltid velge den billigste operatøren om du har en programmerbar telefon.

DinSide gjør det lett for deg å velge hvilken operatør du skal velge. I kalkulatoren kan du oppgi hvor du ringer fra, hvor du ringer til og hvor lenge du skal ringe. Kalkulatoren gir deg så prisen i Telenor, Telia og Tele2.

Telia har store lokalsoner

De forskjellige operatørene vil veksle mellom å ligge på topp som den billigste, men noen sannheter peker seg klart ut: Det er meget gunstig å benytte seg av Telia om du skal ringe mellomlange distanser, som Oslo-Fredrikstad, Oslo-Lillehammer eller Oslo-Arendal. På de nevnte strekningen opererer Telia med halv pris i forhold til konkurrentene. Selv om du skulle ha alle Telenors rabattordninger (som du forøvrig betaler ekstra for) vil hverken Telenor eller Tele2 kunne nærmer seg i pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer