Ny tjeneste for jobbsøkere

Instacruit skal gjøre det enklere for jobbsøkere å bli "headhuntet" av sin fremtidige arbeidsgiver.

Instacruit skal gjøre det enklere for jobbsøkere å bli funnet av potensielle arbeidsgivere. Foto: Instacruit
Instacruit skal gjøre det enklere for jobbsøkere å bli funnet av potensielle arbeidsgivere. Foto: Instacruit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mobiltjenesten Instacruit ble nylig lansert i Norge. Målet med tjenesten er å gjøre arbeidstakere mer synlig og tilgjengelig på arbeidsmarkedet, samtidig som den gjør det enklere for rekrutteringsbransjen å finne "den rette".

– Mange attraktive talenter gjør seg ikke tilgjengelige på jobbmarkedet. Med Instacruit kan du registrere deg og gjøre deg tilgjengelig og søkbar på et par minutter, forteller daglig leder og gründer Niklas Lerner til DinSide.

>> Ikke gjør denne søknadstabben

Mer synlig på arbeidsmarkedet

Tradisjonelt er headhunting mest utbredt innen enkelte bransjer. Instacruit skal imidlertid åpne opp for "headhunting" av flinke folk innen alle bransjer, uansett om du jobber som kokk, selger, ingeniør eller tannlege.

– Tjenesten er svært gunstig for passive jobbsøkere som kanskje er klare for nye muligheter, men ikke leter aktivt etter en ny jobb, sier Lerner.

Også bruken av Instacruit skal være så enkel som mulig. Du registrerer deg via mobilen eller Instacruit.com, og registrerer det du ønsker å gjøre, i hvilken bransje du jobber og hvilke type stillinger du ser etter. Det er også mulig å være anonym om man ønsker det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer