Ny tjeneste klar i dag

Finansportalen.no tar nå mye av jobben med å bytte bank for deg.

Kristin Halvorsen vil de bevisstløse bankkundene til livs. Foto: Kristina Picard
Kristin Halvorsen vil de bevisstløse bankkundene til livs. Foto: Kristina Picard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kristin Halvorsen mener vi må være mer kritisk til banken vår og har selv bedt om et bedre tilbud.

- Det viser seg at det er et stort paradoks mellom hva slags forhold folk har til banken sin og de betingelsene de faktisk har når de undersøker nærmere, sa finansminister Kristin Halvorsen da Finansportalen.no i dag lanserte sin nye Bytt bank-tjeneste i dag.

Bytt bank er en ny løsning som hjelper deg i gang, og du vil når som helst på døgnet kunne starte forhandlinger med bankene om bedre betingeler. Med denne tjenesten skal det bli enda enklere for forbrukerne å orientere seg i markedet og hente inn tilbud fra andre banker.

- Vi må huske at bankene er profesjonelle instanser som vil selge deg et produkt. Nordmenn må slutte å forholde seg til banken sin som om man er i familieselskap, sier Halvorsen.

Her kommer du direkte til den nye Bytt bank-tjenesten.

Har du rente på 4,75? Slik får du det

Ba selv om bedre rente

Halvorsen har selv boliglån og forteller DinSide at hun ganske nylig ba om et nytt tilbud fra banken sin.- Det er lenge siden jeg byttet bank, men det er ikke lenge siden jeg orienterte meg om betingelsene mine og ba om et bedre tilbud, og det fikk jeg, sier Halvorsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer