Nye aktører på internettmarkedet

Selv om selve internettforbindelsen nå de fleste steder er gratis, og du bare betaler for tellerskrittene, kommer det stadig nye aktører til på markedet for internettilknytning. Og noen av dem, som CyberCity, vil for visse bruksmønstre være billigst.

Publisert

I likhet med Netcom har CyberCity en egen nattakst. Netcoms nattakst er på 5 øre pr. minutt, mens CyberCitys er på 6 øre pr. minutt. Men Netcom tilbyr, i følge sine internettsider, stadig bare internettaksess til sine egne mobiltelefonkunder. CyberCitys tilbud er derimot åpent for alle.

CyberCity har også nattakst frem til klokken åtte om morgenen, mens Netcom starter med dagtakst allerede klokken seks.

Vi har tatt med det betalte abonnementet til CyberCity i kalkulatoren. Selskapet har også et gratisabonnement, men der er tellerskrittprisene på nivå med Telenor.

Billig ettermiddag

Det som ellers er nytt i surfekalkulatoren er at den nå tar hensyn til at Telenor og Tele2 har innført kveldstakst for sine internettbrukere allerede fra klokken 15 på hverdager. Kalkulatoren har også med flere tidsintervaller, for å ta hensyn til at selskapene endrer takstene til forskjellige tidspunkter på døgnet.

Surfekalkulatoren har i tillegg til de ordinære abonnementsprisene med tre rabattprogrammer: Telenors Familie & Venner internett, som er tilgjengelig om du surfer på et 810-nummer - også om du ikke er Telenorkunde. Eunet, Tele2 og Telia har 810-nummere, og du kan bruke Familie & Venner internett mot de betalte abonnementene hos disse leverandørene. Gratisabonnementene forutsetter at du bruker leverandørenes forvalg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer