Nye biler til halv pris

TOLLTULL: Lyst på en Porsche Cayenne eller Audi RS6 til rundt halve prisen av hva den norske forhandleren tilbyr? Disse bilene er allerede solgt for rundt 600.000 kroner, men flere godbiter er tilsalgs. Alt går via en norsk nettside.

Publisert
Sist oppdatert

Vi trodde knapt det vi leste på den norske nettsiden:

Unngå norske avgifter - Registrer bilen din i utlandetUnngå norske bil import avgifterUnngå årlig vegavgiftUnngå bompenge gebyrer*Unngå parkeringsbøter*Unngå fartsbøter fra foto boks *Dette må vel være for godt til å være sant? Utgangspunktet er nemlig krystallklart: Det er ikke lov for nordmenn å kjøre utenlandsregistrerte biler i Norge.

Grunnen er selvsagt at dette åpner for unndragelse av de norske avgiftene, og her er det mye å ta av; moms, engangsavgift og årsavgift utgjør store summer for norske bilkjøpere.

Smutthull?

Den norske nettsiden skryter imidlertid av at de har funnet et smutthull i regelverket som skal gjøre dette mulig. Vi siterer:”Med vårt gjennomprøvde system gjør vi dette mulig for deg! Vårt system legger forholdene til rette slik at du kan benytte deg av denne muligheten.

Det eneste vi gjør - er å følge toll loven til punkt og prikke; vi gir deg den dokumentasjonen regelverket forlanger slik at du kan vise dette til politiet hvis du skulle bli stoppet. Vi kan hjelpe deg med forsikring, eller fortelle deg hvordan du går fram for å ordne forsikring selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer